Dit Zijn De Beste Vers Aanbiedingen Uit De Nieuwe Lidl Folder

Wederom is Lidl bekroond tot beste supermarkt in groente en fruit. Dit is alweer de 8e keer! Daarom vind je in de folder voor aankomende week — geldig van 8 juni tot en met de 14e — voordelige geprijsde vers-producten. In de nieuwe Lidl folder staat niet alleen vers groente en fruit, maar ook ovenvers brood van de Lidl-bakker. We nemen hier de beste vers-aanbiedingen voor je door.

Vanaf maandag 8 juni: Lidl versmarkt

Vanaf maandag 8 juni is er bij Lidl versmarkt. Wat dit betekent? Nou, dan koop je al het bekroonde groente en fruit nóg voordeliger! Of, zoals Lidl zelf zegt, “de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs”.

Groenten en fruit van eigen bodem

Bijna 50% korting op groente en fruit van Hollandse bodem! Het is slechts één van de vele aanbiedingen. Zo heb je maar liefst 47% korting op Hollandse trostomaten, 43% korting op Hollandse spinazie en 44% korting op Hollandse snackgroenten. Daarnaast is ook “het witte goud” in de korting.

Alléén de beste keurmerken

Ondanks de lage prijzen wordt er bij Lidl wel degelijk aandacht besteedt aan duurzaamheid. Neem bijvoorbeeld de biologische Fairtrade bananen (€1,69 per kilo). Dit houdt in dat deze bananen aan alle regels omtrent biologische landbouw voldoen én dat ze eerlijk geproduceerd zijn. Voordelig, lekker én milieu- en mensvriendelijk, wat wil je nog meer?

Tropisch fruit

Het is zomer, dus bij Lidl liggen er weer verschillende soorten seizoensfruit in de schappen. Daarom ligt in de folder deze week de nadruk op seizoensfruit, met name tropisch fruit. Denk hierbij aan heerlijke en verfrissende watermeloenen (€3,99), Cantaloupe-meloenen (€1,99), mango’s (€1,49), ananas (€1,89), honingmeloen (€2,99) en galiameloen (€1,99). Zoals we inmiddels gewend zijn, zijn deze artikelen bij Lidl een stuk voordeliger geprijsd dan bij andere winkels. Wees er dus snel bij!

De goedkoopste in groente en fruit

Ook wanneer het aankomt op groente, fruit en vruchten die het hele jaar door verkrijgbaar zijn, is Lidl een van de goedkoopste. Van goedkope jonagold appels (€1,25 per kilo) tot Hollandse conference-peren (€1,79 per kilo) en van ijsbergsla (€0,49) tot cherrytomaten (€0,49), Lidl is simpelweg een van de goedkoopste in groente en fruit. Wil je alle groente en fruit aanbiedingen bekijken? Check hier de complete folder!

Vanaf 11 juni nog meer voordelig vers

Lidl blinkt niet alleen uit op gebied van groente en fruit. Nee, ook wanneer het aankomt op andere versproducten is Lidl een van de beste. Dit is wederom terug te zien in de folder van deze week. Hier vind je onder andere verse pasta (€0,89), tortellini (€1,49), mini krieltjes (€0,79), aardappelpartjes (€1,19) en zoete aardappelfrietjes (€1,99) in terug. Ten slotte kun je bij Lidl ook terecht voor heerlijk vers brood. Denk hierbij aan Kampioentjes (5 stuks voor €1,-), roomboterpuntjes (20 stuks voor €1,99) of een complete roomboter appeltaart voor slechts €1,99.

Tal van andere aanbiedingen: bekijk de folder

Deze week hebben we vooral de vers-aanbiedingen van Lidl uitgelicht. In de folder staan echter nog tal van andere aanbiedingen. Meer weten? Je vindt de complete Lidl folder hier.