DEEN Folder – Acties & Aanbiedingen Van Deze Week

Heb je ook zo uitgekeken naar de veel voor weinig weken bij DEEN? De acties zullen je zeker niet teleurstellen. Met koopjes van nog geen euro zit je bij DEEN altijd goed. Van brood en banket tot het verste vlees, voor de laagste prijs ga je naar DEEN. De DEEN folder met de nieuwste aanbiedingen en de beste actieknallers is geldig van 4 oktober tot 10 oktober. We hebben alvast een kleine selectie voor je gemaakt, dus lees snel verder.

1 Euro Knallers Bij DEEN

Met een enkele euro kom je bij DEEN al een heel eind. Voor €1 koop je maar liefst twee zakken bistro of naturel minikrieltjes. Om de dorst te lessen kun je er twee blikken Amstel bier bij nemen. Ook voor dezelfde prijs als de minikrieltjes: €1! Op zoek naar een lekker toetje? Ga dan voor de wolkentoetjes van Dr. Oetker. Twee stuks kosten nu slechts €1. Kies uit de smaken karamel of vanille. Dat klinkt toch bijna te goed om waar te zijn!

Beemster Kaas

Als beleg voor op je brood, uit het vuistje of bij de pasta. Bijna iedereen geniet wel eens van een stukje kaas. Van 4 tot 10 oktober koop je een stuk belegen of oude Beemster kaas van 500 gram voor slechts €6, in plaats van €7,50. Tijdelijk krijg je er ook nog eens een kaasrasp van EH bij voor €3. Bovendien kun je met de praktische voorraaddoos raspen zonder dat er kaas op de grond valt. Wel zo handig!

Hutspot, Boerenkool Of Stamppot Aardappelen

Tijdens de veel voor weinig weken bij DEEN ben je zeker van een goede prijs. Twee zakken hutspot, boerenkool of stamppot aardappelen kosten deze week slechts €2,50. Een lekkere Hollandse stamppot zet je dus al voor een prikkie op tafel. Sluit het avondmaal af met de lekkere Nestlé desserts of Lindahls kwark. Ook hiervoor geldt: twee stuks voor slechts €2,50!

L’Oréal Paris Elvive Shampoo

Je hebt het wel eens horen zeggen: als je haar maar goed zit! Deze week is het extra makkelijk om het kapsel van je dromen te krijgen. Alle soorten L’Oréal Paris Elvive shampoo of conditioner zijn nu 1+ 1 gratis. Zo haal je twee flessen Elvive Dream Lengths in huis voor slechts €4,15.

Vegetarisch Lasagne Verspakket

Geen tijd om supermarkt na supermarkt af te gaan op jacht naar de goedkoopste ingrediënten? Dat hoeft ook niet, want bij DEEN zit je altijd goed. Deze week kost het vegetarische lasagne verspakket geen €5,50, maar slechts €4,50. Het is groot genoeg voor een avondmaal voor 4 personen. Teruggerekend kost dit slechts €1,13 per persoon. Gezond, goedkoop en vegetarisch. Wat wil je nog meer?

Vivera Vleesvervangers

Draag jouw steentje bij en eet minstens één keer in de week vegetarisch. Voor echte vleesliefhebber kan dit lastig zijn, maar gelukkig biedt DEEN een uitstekend vegetarisch aanbod. Zo smaken de Vivera vleesvervangers bijna hetzelfde als echt vlees. Op deze manier kun je nog steeds lekker eten. Deze week koop je twee pakjes Vivera voor slechts €3. Eet smakelijk!