Dit Zijn De Beste Weekacties Uit De Nieuwe Action Folder

Een nieuwe week, een nieuwe Action folder vol met kortingen! Met deze aanbiedingen maakt de bekende prijsvechter haar motto “kleine prijzen, grote glimlach” helemaal waar. We nemen ze hier even voor je door.

De acties uit deze Action folder zijn geldig van woensdag 15 juli tot en met dinsdag 21 juli.

“De beste koop van mei 2020”

Voordelige én effectieve zonnebrand, het is doorgaans een zeldzame combinatie. Niet bij Action. Hier betaal je voor een verpakking Zenova zonnebrand slechts €2,95. Het is niet de eerste keer dat deze actie terug te vinden is in de folder. In mei van dit jaar werd deze actie zelfs uitgeroepen tot de “Beste Koop van Mei 2020” door de consumentenbond. Zeker een goede aanbieding dus!

Verschillende formaten Spilbergen koffers afgeprijsd

Heb je nog een koffer nodig? Dan zit je bij Action goed. Hier zijn namelijk diverse maten Spilbergen koffers toegevoegd aan het assortiment. Je hebt de keuze uit drie formaten: een cabine proof 25 liter-formaat (€13,95), een 45 liter-versie (€23,95) en de grootste variant met een inhoud van 69 liter (€33,95). Elk van deze koffers is vervaardigd van lichtgewicht materiaal en uitgevoerd in een grijs-groene kleurstelling.

Duurzaamheid hoog in het vaandel: Capetown badlakens en handdoeken

Ook voor badtextiel kun je bij Action terecht. Voor een 50 bij 100 cm handdoek betaal je slechts €1,46 en voor een badlaken van 140 bij 70 cm maar €2,98! Deze handdoeken zijn van het merk Capetown en zijn gemaakt van duurzaam geteeld katoen. Goed voor je portemonnee én goed voor de aarde!

Nog veel meer acties!

Die hierboven genoemde acties zijn slechts een greep uit de verschillende aanbiedingen die je terugvindt in de Action-folder. Ondanks het feit dat de folder slechts bestaat uit een paar pagina’s zijn er veel aanbiedingen in terug te vinden. Andere aantrekkelijke acties zijn:

Kortom, de Action folder staat boordevol aanbiedingen. Wil je de rest van de aanbiedingen bekijken? Je vindt de folder hier!