De Beste Hoogvliet Folder Aanbiedingen Van Deze Week

Voor de alledaagse boodschappen, de beste kwaliteit en de laagste prijzen ga je natuurlijk naar Hoogvliet. Van 30 september tot 6 oktober geniet je van de beste prijzen op het gebied van groenten, kruidenierswaren en kantoorartikelen in de nieuwe Hoogvliet folder. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Hoogvliet bezorgt nu ook thuis! We hebben alvast een kleine selectie voor je gemaakt van de beste acties en aanbiedingen. Lees dus snel verder!

Goedkoop Frisdrank Inslaan

Goed nieuws voor frisdrankliefhebbers! Deze week koop je twee flessen frisdrank van één liter voor slechts €1,99. Met de keuze uit Lipton, Royal Club, Rivella en Pepsi zit er vast iets lekkers voor jou tussen. Frisdrank nodig voor onderweg? Koop nu vier pakken Coca-Cola of Fanta van zes blikjes voor €10,99 in plaats van €14,18. Erg handig om mee te nemen als je op pad gaat.

Met aardappelen kom je altijd de winter door

Wat eten Nederlanders graag in de winter? Rookworst, andijviestamppot en hutspot. Heb jij ook zo’n zin in deze wintergerechten? Deze week koop je bij Hoogvliet vijf kilo kruimige aardappelen voor slechts €1,99 in plaats van €4,49. Dat is meer dan 50% korting! Geen zin om aardappelen te schillen? Voor slechts €2,49 heb je al één kilo voorgekookte aardappelen en hutspotgroenten in huis. Dat is pas veel voordeel!

Douwe Egberts Koffie En Pickwick Thee

Hoogvliet bewijst keer op keer de goedkoopste te zijn op alle fronten. Deze week pak je extra veel voordeel op koffie en thee. Een doosje Pickwick Joy of Tea met 15 zakjes kost slechts €1 in plaats van €2,01. Voor dezelfde prijs haal je ook een pak Douwe Egberts Aroma Rood sticks in huis. Maak dit koffie- of thee genietmoment af met Hoogvliet chocoladestroopwafels. Alle varianten kosten nu slechts €1,09. Aanvallen maar!

Op z’n Amerikaans genieten met Flemmings

Snacken op z’n Amerikaans, dat doe je met Flemmings. Snel en makkelijk op te warmen in de magnetron en lekker van smaak. Drie pakken Flemmings cheese burgers en hotdogs kosten nu slechts €2,99. Of ga voor een andere keuken, bijvoorbeeld Turkse snacks. Je koopt nu 2 borek sticks voor slechts €1 in plaats van €1,40.

Wijnvoordeel weken

Een glaasje wijn drinken bij het avondeten is wel zo lekker. Van 30 september tot 13 oktober kun je volop profiteren van de wijnvoordeel weken. Zo koop je een Spaanse Rey de Copas gran reserva voor geen €7,98, maar €3,99. Liever een Italiaanse wijn? Ga dan voor een Italiaanse Montigoli appassimento voor slechts €5,99. Een volle en zwoele wijn die perfect past bij een kruidige pasta.

Maak kans op 4 kaartjes voor de Winter Efteling

Koop deze week twee zakken Unox soep voor €3,99 of twee pakken Unox Cup a Soup voor €1,99 en maak kans op vier kaartjes voor familiepark Efteling. Let op: de winactie geldt alleen als je minimaal vier Unox producten online bestelt. Je aankoop wordt gelukkig wel gratis thuis bezorgd. Dat scheelt weer! Ga naar Hoogvliet.com voor meer informatie en de actievoorwaarden.