De beste aanbiedingen voor gamers uit de Kruidvat folder

Zoals je misschien al weet vindt je bij Kruidvat iedere week wel goede aanbiedingen. We hebben deze week een selectie gemaakt van de beste aanbiedingen voor gamers uit de nieuwe folder. Blader zeker zelf ook even de folder door om te kijken welke aanbiedingen voor jou het meest geschikt zijn. We hebben slechts een selectie gemaakt uit de vele honderden aanbiedingen die er wekelijks beschikbaar zijn. Scheelt jou weer zoeken. Deze week hebben we een paar artikelen uitgelicht waarvan wij denken dat ze wellicht interessant voor jou zijn.

De aanbiedingen van deze week staan in de Kruidvat folder van week 38 die geldig is van 17 september tot en met 22 september. We hebben een selectie van 3 producten gemaakt om het overzichtelijk te houden. Bekijk gerust zelf even de folder voor alle aanbiedingen van deze week. Vaak zijn de producten ook nog wel na de periode waarin de folder aanbiedingen geldig zijn te verkrijgen, maar niet altijd voor dezelfde prijs. Niet alle producten zijn online of in de winkel verkrijgbaar, dit moet je zelf even uitzoeken. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat een product alleen online of alleen in de winkel verkrijgbaar is.

Aanbiedingen voor Gamers

Met deze 3 Kruidvat aanbiedingen kun je weer flink aan het gamen gaan. Is jouw apparatuur aan vervanging toe of begin je net met spelletjes spelen? Maakt allemaal niet uit. Met deze aanbiedingen voor gamers zit je gegarandeerd weer uren lang met veel plezier te spelen. Ook leuk om cadeau te geven.

1. Game toetsenbord met verlichting

Als je op zoek bent naar een goed game toetsenbord kun je zeker deze Kruidvat aanbieding overwegen. Voor slechts €12,99 kun je dit toetsenbord al in huis hebben. Vergelijkbare game toetsenborden zijn al snel stukken duurder dus met deze deal heb je voor een leuk prijsje een mooi gaming toetsenbord in huis. Het toetsenbord is van goede kwaliteit en biedt comfort. Kies uit 3 verschillende LED kleuren. Ook cool: je kunt ze automatisch laten veranderen.

2. Game hoofdtelefoon met microfoon

Ook handig voor tijdens het gamen is een hoofdtelefoon met ingebouwde microfoon. Zo houd je je teamgenoten en vrienden op de hoogte van jouw acties en bevindingen tijdens het spel. Zeker voor multiplayer spellen een aanrader. Deze hoofdtelefoon heeft een verstelbare hoofdband en is voorzien van blauwe led verlichting.

3. Game muis

Voor gamers is een goede muis cruciaal. Deze gaming muis is perfect geschikt voor professionele gamers. Werkt op bijna alle apparaten en besturingssystemen met USB. Ook heeft de muis een blauw licht effect.