De Beste Aanbiedingen Uit De Aldi Folder Week 40

Ook deze week trakteert de Aldi folder ons op de beste prijzen en aanbiedingen. Van 28 september tot 4 oktober ga je naar Aldi voor de verste groenten, Aziatische lekkernijen en de leukste musthaves voor de laagste prijs. We hebben alvast een kleine selectie voor je gemaakt, dus lees snel verder.

In jouw keuken op wereldreis door Azië

Houd je van de Aziatische keuken? Bij Aldi koop je deze week de meest smakelijke oosterse gerechten. Wissel die stamppot in voor een heerlijke pan babi pangang met roerbakgroenten. Alleen van 28 september tot 4 oktober kosten twee zakken roerbakmix slechts €3. Heb je geen tijd om een uur in de keuken te staan? Koop dan een kant-en-klaar maaltijd voor slechts €2,99. Met de keuze uit babi ketjap, saté ajam en foe jong hai zit er vast iets lekkers voor je bij. Eet smakelijk alvast!

Wekelijkse A-merk knallers bij ALDI

Houd je ervan om de ochtend te beginnen met een zoet belegd broodje? Deze week koop je bij Aldi een XL-pot Nutella hazelnootpasta voor slechts €3,99 in plaats van €5,45. Geen zin om te smeren? Ga dan voor strooien. Een pak De Ruijter vlokken kost deze week geen €1,79, maar €1,49. Goed nieuws dus voor de chocoladeliefhebbers!

8 Delige Boxenset

De temperaturen beginnen weer te dalen en dus blijf je vaker thuis. Het is dan wel zo fijn om een net, opgeruimd huis te hebben zonder rondslingerende boekjes of spullen. Deze week koop je een 8-delige boxenset voor slechts €9,99. Super handig om spullen, die je niet meer gebruikt, in op te bergen. Daarnaast zorg je met de Aldi stoffer en blik van €8,99 voor een lekker schoon huis. Door de extra grote blik veeg je alle kruimels zo bij elkaar.

Hertog Ijssalon

Wie zegt dat ijs alleen in de zomer gegeten kan worden? Deze herfst kun je nog steeds genieten van overheerlijke Hertog ijssmaken. Bij Aldi koop je een bak Hertog ijssalon voor slechts €2,49 in plaats van €3,79. Trek in een kleine snack? Geniet van de Milka of Oreo small bites voor slechts €1,99 per pak. Dat maakt het snacken lekker makkelijk!

Zachte hondendeken- of mand

Volgende week is het weer zover: de jaarlijkse dierendag. Trakteer jouw maatje op een knusse zachte mand om lekker warm de winter mee in te gaan. Bij Aldi koop je al een katten- of hondenmand voor slechts €12,99 per stuk. De manden zijn wasbaar, voorzien van een zachte voering en beschikbaar in verschillende formaten en kleuren. Op zoek naar iets lekkers voor de kat? Trakteer jouw snoezige vriend op de mini kattensnacks voor slechts €1,29. Beschikbaar in strips en blokjes. Dat wordt een geslaagde dierendag!

Vastkokende aardappelen – 2.5 of 5 kg

Op het gebied van groenten en fruit stelt Aldi jou en je portemonnee nooit teleur. Deze week koop je een zak vastkokende aardappelen voor de helft van de prijs. Een zak van 2,5 kilo kost nu geen €2,39, maar slechts €1,19. Daarnaast haal je de zoetste meloenen in huis voor slechts €1,49 per kilo. Lekker en gezond!