De 7 Beste Dag- & Weekenddeals Uit De Nieuwe Aldi Folder

Voor extra scherpe aanbiedingen moet je deze week — van 8 juni tot en met 14 juni — bij je lokale Aldi zijn. Waarom? Normaal is Aldi al erg voordelig, maar deze week nog meer. Dit is te danken aan de verschillende aanbiedingen uit de Aldi folder en met name de dag- en weekenddeals! Deze wijken enigszins af van standaard dagdeals. Ze zijn namelijk niet geldig voor slechts één dag, maar zijn geldig vanaf een bepaalde dag.

De aantrekkelijke dagdeals van Aldi

Wat zijn deze dagdeals nu? We nemen ze per dag even door. Vanaf maandag 8 juni heb je extra volume voordeel op een 12-pack Schultenbräu bier. Daar waar je normaal €5,18 betaalt, kost een 12-pack je nu maar €3,99. Dat is een korting van zo’n 25%! Voor woensdag geldt er extra korting op lichtgewicht bamboe servies. Dit kleurrijke, ecologische en vaatwasserbestendige servies is ideaal als campingservies of servies voor een picknick. De waterkan, schalen, beker, kommen en borden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. Op zaterdag heb je korting op een veelzijdige, keramische mini-kamado BBQ. Deze is met zijn prijs van €89,99 een stuk voordeliger dan normaal. Wees er dus snel bij komende zaterdag!

Tefal koekenpannen OP=OP

Ben je in de markt voor uitstekende koekenpannen? Je verwacht het niet, maar dan ben je deze week bij Aldi aan het juiste adres. Tefal koekenpannen maken namelijk tijdelijk deel uit van het Aldi-assortiment! De koekenpannen zijn voorzien van een Powerglide anti-aanbaklaag en zijn verkrijgbaar in verschillende maten: 20 centimeter (€9,99), 24 centimeter (€10,99) en 32 centimeter (€12,99).

Voordelige kleding en slippers

Kan jouw garderobe wel een opfrisbeurt gebruiken? Dat hoeft niet duur te zijn! Van blouses (€7,99) tot longshirts (€9,99) en van pantalons (€6,99) tot stijlvolle slippers (€7,99), bij Aldi vind je uiteenlopende kledingstukken voor een zacht prijsje. Naast dameskleding is er een breed aanbod van heren- en kinderkleding. Let op: het exacte aanbod verschilt per winkel.

Kwekerstrots planten: exclusief bij Aldi

Bij Aldi kun je ook terecht voor duurzaam gekweekte planten! Denk hierbij aan Calla of Canna-planten (€3,99), verschillend gekleurde Hibiscus-plantjes (€3,99) of prachtige Hortensia’s (€3,99) en Orchideeën (€4,99).

‘S weekends nóg meer korting

In het weekend – vanaf vrijdag de 12e — gelden er nóg meer acties! Tal van artikelen, van haringen tot vlaaien en van Snack-a-Jacks tot Bavaria pils, zijn in de actie. Wil je alle weekendacties zien? Bekijk hier de complete folder.

Gave Coca-Cola mini-koelkast

Er zijn teveel weekend-acties om op te noemen, maar deze wilde we toch even benoemen. Een geheel werkende, energie-efficiënte mini-koelkast compleet in Coca-Cola stijl, hoe gaaf is dat? Voor deze gave mini-koelkast betaal je zo’n €179 bij Aldi! De verwachting is dat deze als warme broodjes over de toonbank gaan, dus zorg dat je optijd bent.

Dat was nog niet alles, bekijk zelf de folder!

In de Aldi folder van deze week zijn nog veel meer aantrekkelijke acties, aanbiedingen en kortingen te vinden dan wij hier hebben uitgelicht. Meer weten? Je vindt de complete Aldi folder hier terug.