De 3 Beste Aanbiedingen uit de Kruidvat Folder van Deze Week

Ook deze week is er weer een toffe nieuwe Kruidvat folder. Deze folder staat vol met knotsgekke aanbiedingen. Om het voor jou gemakkelijk te maken hebben we een overzicht gemaakt van de 3 beste aanbiedingen (vinden wij). Deze aanbiedingen en folder zijn geldig vanaf 17 september. De folder loopt nog tot en met 22 september. Je moet er dus wel snel bij zijn om van deze acties te profiteren.

Laten we snel naar de top 3 kijken om te zien wat de beste Kruidvat acties van deze week zijn. In de Kruidvat folder van week 38 vinden we de volgende aanbiedingen die zeker de moeite waard zijn om aan te schaffen.

1. Kruidvat voordeel safari: 2e kaartje GRATIS voor Safaripark Beekse Bergen

Ja, je leest het goed. Je krijgt nu bij Kruidvat het 2e kaartje GRATIS voor Safaripark Beekse Bergen. Wat je hiervoor moet doen? Slechts €20,- besteden bij Kruidvat. Vervolgens krijg je het 2e kaartje helemaal gratis.

Hoe werkt het precies? Schaf voor €20,- artikelen aan in de winkel. Bij de kassa kun je vervolgens gelijk het eerste kaartje betalen. Als je dit hebt gedaan ontvang je een unieke code die je online kunt verzilveren op www.kruidvat.nl/voordeelsafari voor een 2e gratis kaartje.

De actie is ook online geldig.

2. Maak kans op een GRATIS Safari Weekend

Aansluitend op de vorige aanbieding is dit ook een geweldige actie. Je maakt namelijk kans op een GRATIS Safari Weekend bij Beekse Bergen door een van de actieproducten bij Kruidvat te kopen. Als je dit doet ontvang je een extra kassabon met een unieke code bij je bestelling. Vervolgens check je de code op www.kruidvat.nl/voordeelsafari en zie je meteen of je hebt gewonnen.

Doe nu mee aan de actie en maak kans op een gratis resort tussen 4 en 6 oktober 2019 bij Beekse Bergen.

3.Fila Sneakers

Er zijn weer nieuwe sneakers bij Kruidvat in de aanbieding. Dit keer gaat het om Fila sneakers in de maten 36 tot en met 42. De aanbieding is alleen online verkrijgbaar. Met deze aanbieding scoor je meer dan 50% korting op nieuwe sneakers. Bestel ze snel via de Kruidvat website.