Blader nu door de Kwantum folder van deze week

Ook dit keer zit de Kwantum folder boordevol met de grootste aanbiedingen en kortingen. De komende twee weken ga je naar Kwantum voor de beste woonaccessoires, verlichting, meubels en vloeren. Tegen de laagste prijzen heb je ongetwijfeld een eigentijds interieur gescoord. De folder is geldig van 14 tot 27 september. We hebben alvast een kleine selectie voor je maakt om je een voorproefje te geven dus lees gauw verder.

Toegeven aan het dierenrijk

Je komt er niet om heen, de dierenprints vliegen je om de oren. Bij Kwantum zijn de vloerkleden van Tesnim, Thompson en Timea deze week slechts €49. Met keuze uit kleden zoals luipaard en cheetah print haal je het wilde in je naar boven. Normaliter kost dit maar liefst €80, een overduidelijk goede aanbieding. Wees er snel bij, want op is op!

Aan een nieuwe vloer toe?

Bij Kwantum koop je deze week het fraaiste tapijt en vinyl al vanaf €1,95 per vierkante meter. Kies een lichtbruine kleur als taupe voor een echte “down to earth” uitstraling. Groot fan van een houten vloer bedekking? Kies de Hailey Naturel Eiken en creëer een heerlijk knusse sfeer. Service staat op 1 bij Kwantum en dat blijkt! Heel veel tapijt en vinyl wordt gratis in huis gelegd op diverse soorten legwijzes. Ga naar kwantum.nl voor alle mogelijkheden.

Professioneel hulp bij het klussen en meten

Wist je dat Kwantum ook een montageservice aanbiedt? Het inmeten per 4 ramen is slechts €35 met daar boven op nog eens 50% retour. Voor die zelfde prijs kun je ook je ramen monteren. Zo kies jij voor comfort en ben je zeker van de correcte maten. Perfecte timing, want deze week hebben alle op maat gemaakte plisségordijnen maar liefst 15% korting.

Fenomenaal kasten festijn

Op zoek naar elegant en geraffineerd meubilair? Deze week is de vakkenkast Castello slechts €75. Het abstracte zwarte design zorgt voor een buitengewone industriële sfeer. Liever een levendige en moderne uitstraling? De opbergkasten van Skagen zullen ongetwijfeld aan die wensen voldoen. Je hebt al een Skagen TV kast voor maar liefst €295. Daarnaast is er met de flinke laden zat ruimte voor al die rond slingerende papieren, tijdschriften etcetera. Opgeruimd staat netjes!

Majestueuze familie eetmomenten

Na al dat harde werken is er niks gezelliger dan “quality time” met je eigen gezin. De gekste verhalen van de dag aanhoren en er even rustig bij zitten onder het genot van een warme maaltijd. Deze week kost de eettafel Bronte met een eijkenhout look bij Kwantum maar liefst €195. Maak het moment helemaal af met de Como stoelen in terracotta, slechts €75 per stuk. Dat wordt genieten!

Tijd om je beste maatje in het zonnetje te zetten

Je kunt nooit te vroeg beginnen met het voorbereiden voor dierendag. Deze week ga je naar Kwantum voor alle huisdier benodigdheden met de laagste prijzen. Zet je allergrootste vriend in het zonnetje met de fluffy dierenmand. Voor slechts €15 kom niet alleen jij je winter warm door, maar ook je geliefde huisdier.