Bekijk Nu De Nieuwe Summer Deals Folder Van Babypark

Voor kinderwagens, speelgoed, babykamers, commodes en nog veel meer moet je bij Babypark zijn. Helemaal nu veel van hun producten in de sale zijn! Deze aanbiedingen zijn allemaal terug te vinden in de Babypark folder. Wij lichten hier de meeste opvallende summer deals uit.

Talloze kinderwagens in de sale

Bij Babypark hebben ze uitgebreide collectie kinderwagens en buggy’s. Een deel daarvan is nu tijdelijk afgeprijsd! Van luxe 2-1 kinderwagens tot kinderwagens van Thule, bij Babypark ben je absoluut aan het juiste adres. Van verschillende merken, zoals Mutsy, Easywalker, Qtus, Bugaboo en Stokke zijn diverse modellen in de uitverkoop. Bij sommige krijg je zelfs een gratis accessoirepakket cadeau! Dit is bijvoorbeeld het geval met de Thule Sleek (€1149,99), Qtus DuetPro (€600) en de Dubatti ONE E4 (€999).

Babykamer in één keer geregeld

Het indelen van de babykamer en alle benodigde meubels vinden wil nog wel eens een gedoe zijn. Gelukkig kun je bij Babypark alles in één keer regelen. Hier koop je namelijk voor een vaste prijs een babybed, commode en kast. Bijvoorbeeld, de Europe Baby Sarah babykamer, inclusief babybed, commode en kast voor €447. Of kies voor de luxere Sylt Oak babykamer. Welke kamer je ook kiest, bij BabyPark betaal je een vaste prijs voor de kamer. Naast de genoemde kamers zijn er nog tal van andere babykamers in diverse prijsklassen. Wil je ze zelf bekijken? De Babypark folder sla je hier online open.

GRATIS BOX BIJ BABYKAMER + WAGEN

Koop je zowel een babykamer als kinderwagen bij BabyPark, dan krijg je er de “Robin” box geheel gratis bij! Deze actie geldt niet voor de Basicline- en Coming Kids-collectie of showmodellen.

Babyfoons

In de babykamer mag een babyfoon niet ontbreken. Ook deze zijn terug te vinden in de Babypark-folder. Babyfoons van diverse merken, zoals Luvion (€179), Motorola (€149), Alecto (€39,99) zijn het goedkoopst te verkrijgen bij Babypark.

In bad!

Die kleine bengel moet natuurlijk ook in bad! Bij Babypark vind je complete badsets, waskussens, badjes en badringen. Met de Fabulous Thermobadset van Bebe-Jou (€129,99) bijvoorbeeld, haal je alles wat je nodig hebt in huis.

Baby On Board: veilig en comfortabel met autostoeltje

Neem je je baby mee in de auto, dan wil je zeker weten dat hij of zij veilig en comfortabel zit. Gelukkig is hier een eenvoudige oplossing voor: het baby-autostoeltje! In de folder vind je verschillende van deze stoeltjes. Welke perfect is voor jou hangt af van de specifieke situatie, maar je hebt de keuze uit de volgende modellen:

  •  Kidsriver June (€109)
  •  Nuna Pipa Next (€239)
  •  Cybex Cloud Z i-Size (€259)
  •  Silvercross Dream i-size Baby (€249)
  •  Joie I-Spin E (€339)
  •  Maxi-Cosi Mica (€449)
  •  Nuna Prym (€479)

Kijk voor alle verkrijgbare modellen in de folder of op de website van Babypark.

Babykleding, draagzakken en nog veel meer

Ook voor allerlei andere dingetjes, zoals babykleding, draagzakken en kinderstoelen kun je bij Babypark terecht. Veel van deze zaken zijn terug te vinden in de actuele Babypark folder, op de website of in de winkel. Ben je geïnteresseerd? Dan raden we zeker aan om verder te kijken, want er staan nog veel meer aantrekkelijke acties tussen!