Bekijk Nu De Discount Deals In De Nieuwe Aldi Folder

Dat Aldi een van de goedkoopste supermarkten van Nederland is wisten we al. Maar, in deze nieuwe Aldi folder staan wel erg veel aantrekkelijke aanbiedingen. Veel van de artikelen die normaal al voordelig geprijsd zijn, zijn tijdelijk nóg goedkoper! We nemen de meest opvallende aanbiedingen hier door.

De acties uit deze folder zijn geldig van 27 juli tot en met 2 augustus 2020.

“Van eigen bodem”-prijs

Heerlijke groente en fruit van Hollandse bodem voor bodemprijzen, da’s pas een goede deal! Voor 400 gram Hollandse kersen betaal je bijvoorbeeld maar €2,49. Of neem een lekkere bloemkool uit ons kikkerlandje (€1,59). Naast het groente en fruit geteeld in Nederland, zijn ook andere gezonde producten voordeliger geprijsd. Denk hierbij aan wilde perziken (€1,49 voor 1 kilo), bramen, frambozen (€1,99) of Zespri Sungold kiwi’s (€2,49).

Lekker weer komt eraan: tijd om te BBQ’en!

Daar waar de afgelopen het weer niet altijd even lekker was, stijgt het kwik komende week weer. Daarom vind je bij Aldi allerlei BBQ-deals. Afgeprijsde spekburgers (€2), schnitzels (€2,50), BBQ-zalm, noem maar op. Sla je groot in, dan heb je ”extra volume voordeel”, ofwel, “meer voor minder”. Zo betaal je voor 500 gram (gemarineerde) zalm in plaats van €10, slechts €7,99.

Ovenverse actie

Er is niet alleen extra volume voordeel voor vlees, maar ook voor brood. De verpakkingen rozijnen-krentenbollen zijn bijvoorbeeld extra groot, waardoor je in plaats van 6 maar liefst 8 rozijnen-krentenbollen krijgt. De prijs van €1,29 blijft wel gelijk. Kortom, meer brood voor minder geld. Deze actie gaat ook op voor de ovenverse roombotercroissants van de Aldi-bakker. Voor 5 van deze croissants betaal je tijdelijk slechts €1,-. Heb je liever afbakbroodjes? Dan ben je bij Aldi aan het juiste adres. Voor een zak met 8 meergranen kaiserbroodjes betaal je deze week niet meer dan 1 euro!

Voordelig schoonmaken

Aldi is dé goedkoopste supermarkt in Nederland op gebied van huismerken en dat is te merken. Voor alle Una-schoonmaakmiddelen betaal je namelijk bodemprijzen. Geloof je ons niet? Afwasmiddel voor €0,79, All-in-1 vaatwastabletten voor €2,79, wasmachinereiniger voor €1,99 of 5 liter schoonmaakazijn voor €1,89 — als dat niet extreem voordelig is, weten wij het ook niet meer.

Vanaf Woensdag 29 juli: FILA Boxers in de aanbieding

Van tijd op tijd kun je bij Aldi terecht voor A-merk kleding. Deze week vind je bij Aldi FILA boxershorts in de schappen. Ondanks het feit dat het hier gaat om een A-merk, betaal je hier hier een typisch lage Aldi-prijs voor. Namelijk, €10 voor een 2-pack! De boxers zijn verkrijgbaar in verschillende maten (S t/m XL) en drie kleuren (wit, zwart en grijs). Let op: het assortiment kan wisselen per winkel.

Speciale weekenddeals

Van vrijdag de 31e tot en met zondag 2 augustus vind je nog meer aanbiedingen en kortingen bij Aldi. Denk hierbij aan Rioja rosé (€4), Lassie-rijstbuiltjes (€1,29), verschillende soorten Autodrop (€0,99), Dove deodorant en Andy allesreiniger (3 voor €2,50).

Korting op elektronica

Ten slotte zijn er in de Aldi folder talloze non-food aanbiedingen te vinden, waaronder veel elektronica. Van Bluetooth speakers (€9,99) tot Powerbanks (€9,99) en van USB-opladers (€3,99) tot een complete Medion koel-vriescombinatie, je kunt er allemaal voor terecht bij Aldi! Ook hier geldt dat het assortiment per filiaal kan verschillen.

Zo, dat waren de beste aanbiedingen van deze week. Bekijk hier alle acties uit de Aldi folder.