De 6 beste BBQ-aanbiedingen uit de Lidl-folder

Bij de Lidl draait het deze week vooral om de aanstaande zomer. Die staat immers om de hoek. En wat hoort er natuurlijk bij de zomer? Inderdaad, barbecueën! We hebben de 6 beste BBQ-aanbiedingen uit de Lidl-folder van deze week voor je op een rijtje gezet.

1. Vlees, vlees en nog meer vlees!

Een barbecue zonder vlees is geen barbecue. Gelukkig heeft Lidl een enorm aanbod aan vlees dat ideaal is voor op de barbecue. Of je nu zin hebt in premium vlees, zoals premium entrecotes (€2,60) of ribeye (€2,60), of een lekkere hamburger, er is meer dan genoeg keuze. Er zijn zelfs verschillende soorten hamburgers! Zo heb je de klassieke grillburgers (€2,70 voor 4 stuks), de Premium Angus hamburgers (€2,60 voor 2) en de smakelijke Beefburgers (€3,99 voor 2). Ook voor spiesjes, saté (€3,49), spareribs (€0,89), spekfakkels (€1,29) en verschillende soorten worsten moet je bij Lidl zijn.

2. Ook vis is lekker op de BBQ

Wist je al dat vis erg lekker kan zijn op de BBQ? Voor goedkope én smakelijke vis op de BBQ moet je deze week bij Lidl zijn. Zo betaal je voor twee zalmfilets mét huid slechts €4,99 en voor een lekkere kabeljauwfilet maar €3,99. Ook voor andere vis, zoals pangasiusfilet (€3,99), zeebaars, dorades of regenboogforel (€3,99) ben je bij Lidl aan het juiste adres.

3. Vega BBQ-en

Ook niet-vleeseters kunnen genieten van eten van de barbecue. Bij Lidl hebben ze namelijk ook talloze vega vleesvervangers! Denk hierbij aan groenteschijven, falafel, groenteschnitzels, vegetarisache burgers, braadworsten en zelfs biefstukken! Sommige hiervan zijn op basis van kaas- en/of groenten, anderen hebben een vleesstructuur. Kortom, ook vegetariërs en vegans kunnen gewoon barbecueën. Houd er wel rekening mee dat het voor hen wel zo fijn is als hun eten op een aparte BBQ wordt klaargemaakt.

4. Partysauzen, boter en stokbrood

Een barbecue is meer dan alleen vlees of vis. Ook stokbrood en allerlei sausjes horen erbij. Partysauzen (€0,71), satésaus (€1,53), frisse tzatziki (€0,99), je vindt het allemaal terug in de Lidl-folder van deze week. Extra lekker en extra scherp geprijsd!

5. Lekkere wijnen

Een wijntje of biertje mag bij een barbecue natuurlijk niet missen. Neem bijvoorbeeld een lekker rosé wijntje of een chardonnay. Deze wijnen vind je terug in de Lidl-folder van deze week. Onder andere Vinho Verde (€3,49), Shiraz Rosé (€3,99), Soave Classico (€3,79) en Tierra Buena Chardonnay (€3,99) zijn deze week extra scherp geprijsd. Deze wijnen zijn lekker bij allerlei zomerse gerechten, maar vooral bij salades, vis en natuurlijk BBQ.

6. Toebehoren

Wil je je vlees en vis écht lekker barbecueën, dan heb je het juiste gereedschap nodig. Bij Lidl koop je een complete koffer met BBQ-toebehoren — met een spatel, tang, vleesvork, marineerkwast en spiesjes — voor €19,99! Daarnaast vind je vanaf donderdag 7 mei bij Lidl pannensetjes (€6,99), bamboe snijplanken (€9,99), BBQ-schalen (€9,99), BBQ-bestek (€9,99) en BBQ-beschermhoezen (€4,99). Aanmaakblokjes (€0,69), houtskoolbriketten (€2,99), wegwerp-BBQ’s (€2,49) en wegwerpservies zijn vanaf de 7e ook bij Lidl verkrijgbaar.

Heerlijke zomerse recepten

Ondanks het feit dat de folder eigenlijk compleet in teken staat van barbecueën, wordt er ook aandacht besteedt aan andere zomerse gerechten. Zo zijn verschillende zomerse recepten terug te vinden in de folder. Bijvoorbeeld voor heerlijke gevulde paprika’s met gepofte pompoen of een tropische pina colada-taart. Erg lekker én gezond. Al deze recepten vind je in de folder zelf of op recepten.lidl.nl.

Ten slotte staan er in de folder nog een aantal andere aantrekkelijke acties, onder andere voor salades en vers brood. Meer weten? De complete folder vind je hier.