‘Back To School’ Aanbiedingen In De Nieuwe HEMA Folder

Het nieuwe schooljaar staat om de hoek, dus dat betekent inkopen doen! Schriften, pennen, agenda’s, kaftpapier: in de nieuwste Hema folder vind je het allemaal. We nemen de leukste ‘back to school’-aanbiedingen voor je door.

De aanbiedingen uit deze Hema folder zijn geldig van 15 juli tot en met 30 augustus. Zie je dus een leuke aanbiedingen, dan hoef je niet met haast naar je lokale Hema te gaan.

Schoolspullen in talloze thema’s

Deze Hema-folder bestaat compleet uit schoolartikelen. Deze zijn er in verschillende thema’s en stijlen, zoals we inmiddels van Hema gewend zijn. Hierdoor zit er voor ieder wat wils tussen.

Voor natuur- en dierenliefhebbers

Voor natuurliefhebbers zijn er bij Hema spulletjes in verschillende thema’s te kopen. Zo heb je het bohemium ethnics-thema met markers (€1,50), etuis (€3,-) en notitieboekjes (€2,-) met palmboom-prints. Ook leuk: het conscious jungle-thema. Dit thema heeft schriftjes, etiketten en allerlei bureau accessoires met leuke dierenprints. Hetzelfde geldt voor de elegante Beautynezz schriften en pennen met panter- en zebraprints.

Vrolijke thema’s

Naast de dieren- en natuurprints zijn er nog tal van andere vrolijke en mooie thema’s. Neem bijvoorbeeld het elegante elegance-thema, waarvan je A5 notebooks (€2,-), schriften (€2,-) en kaftpapier (€1,25) kunt kopen. Andere stijlen zijn het off time-thema, met een handige multipen, etuis en etiketten, of het megavrolijke Over the Rainbow-thema. Kortom, meer dan genoeg keuze!

Exclusieve Kalvijn schoolartikelen

Ben je groot fan van Kalvijn? Samen met Hema heeft hij een speciale lijn schoolartikelen uitgebracht. Deze zijn handig én grappig. Wat wil je nog meer? Onder andere Kalvijn pennen, A4-schriften, rekbare boekenkaft en etiketten zijn exclusief bij Hema verkrijgbaar.

BLOND Amsterdam

Blond, blonder, blondst, dat is het idee! En nee, dan bedoelen we niet waar je nu aan denkt. We bedoelen natuurlijk schoolspullen van BLOND Amsterdam! Deze vind je namelijk terug in de HEMA folder. Voor BLOND Amsterdam schriften, etiketten, drinkbekers en servies moet je bij HEMA zijn.

Samenwerking met My Jewellery

Inspirerende schoolspullen voor meiden van het merk My Jewellery, ook die koop je bij Hema. Deze twee bekende winkels werken namelijk al een tijdje samen. Van agenda’s (€15) tot ringband schriften (€7), je vindt het allemaal terug in de HEMA-folder.

Wil je zelf de HEMA-folder zien? Bekijk ‘m hier!