Aldi Folder Week 43: Extra Volume Voordeel [Nieuwe Folder]

Ook deze week trakteert de Aldi folder ons op de beste prijzen en aanbiedingen. Van 19 oktober tot 25 oktober ga je naar Aldi voor lekkere warme kleding en scherp geprijsde groente en fruit. We hebben alvast een klein voorproefje voor je gemaakt, dus lees snel verder.

Extra Volume Voordeel

Bij Aldi kun je van 19 tot 25 oktober profiteren van extra volume voordeel. Hoe meer je haalt, hoe meer voordeel je krijgt. Deze week koop je een 4-pack maatjesharing met uitjes voor slechts €2,69 in plaats van €3,98. Last van een loopneus? Haal twee pakken Kleenex zakdoeken of tissueboxen voor slechts €2. Met deze koopjes kom je goed de herfst door.

Winterkleding Aanbiedingen

Zie jij ook zo op tegen het koude weer? Ben je bang om verkouden te worden door regen en harde wind? Ook voor warme winterkleding ga je naar Aldi. Je koopt al een trendy fleecejack, beschikbaar in drie kleuren, voor slechts €14,99 per stuk. Dit jack is ook verkrijgbaar in een extra lange versie met een hoge kraag. Heerlijk warm! Maak je outfit compleet met de winteraccessoires. Deze scherp geprijsde set van €5,99 bestaat uit een sjaal, muts, hoofdband en handschoenen.

Korting Op Groente & Fruit

Aldi biedt deze week fikse kortingen op het groente en fruit assortiment. Zo heb je al één kilo mandarijnen voor slechts €1,49 in plaats van €2,59. Dit is maar liefst 42% korting. Ook krijg je deze week twee komkommers voor €1. Dat bespaart toch weer wat centjes.

Haribo Snoep Voor Sint-Maarten en Halloween

Binnenkort gaan de kinderen weer langs de deuren in jouw wijk. Of de kids nu ‘trick or treat’ zeggen of ouderwets een Sint-Maarten liedje zingen, je kunt er niet omheen. Zorg ervoor dat je voldoende snoep in huis hebt. Dit weekend kun je van vrijdag t/m zondag veel snoepgoed inkopen voor een extra lage prijs. Zo koop je al een handige uitdeelzak Haribo Halloween Mix voor €3,19. Ben je toch aan het inslaan, neem dan ook iets lekkers voor jezelf mee. Een zak Klene drop bijvoorbeeld. Nu slechts €1,49 in plaats van €1,99.

Beter Leven Week

Bij Aldi wordt ook steeds meer rekening gehouden met het welzijn van dieren. Vlees- en zuivelproducten worden bijvoorbeeld gekenmerkt met een Beter Leven keurmerk. Hoe meer sterren je ziet, hoe beter de leefomstandigheden voor het dier waren. Zo kun jij een bewustere keuze maken voor jouw vlees en eieren. Deze week zijn de Beter Leven keurmerk producten in de aanbieding. Zo koop je 400 gram gyros varkensreepjes voor slechts €2,39. Dat is 27% korting!

LED Lichtslang & Kerstfiguurtjes

In de slaapkamer, de woonkamer of zelfs in de keuken. Ledverlichting past in iedere ruimte. Vanaf woensdag 21 oktober koop je een led-lichtslang voor slechts €11,99. Met een lengte van circa tien meter en een garantie van drie jaar zit je gegarandeerd goed. Alvast op zoek naar kerstversiering? Diverse led-kerstfiguurtjes kosten nu slechts €14,99 per stuk. Ook voor deze figuurtjes geldt een garantie van drie jaar. Van kwaliteit ben je dus in ieder geval zeker.

Dit was slechts een kleine selectie uit het enorme aanbod van aanbiedingen deze week bij Aldi. Blader vooral zelf nog even door de folder om een persoonlijk boodschappenlijstje samen te stellen!