AH folder van deze week: bonus-knallers & ronde prijzen

Voordelig boodschappen doen? Dat doe je komende week bij Albert Heijn. In de nieuwste Albert Heijn Bonus folder staan namelijk gigantisch veel verschillende aanbiedingen, acties en andere voordelig geprijsde artikelen. Let op: deze acties zijn geldig van dinsdag 2 juni tot en met zondag 7 juni, dus wees er snel bij!

De beste bonus-knallers

We kennen ze inmiddels allemaal: de welbekende bonus-knallers van Albert Heijn. Ook deze week zijn ze weer terug te vinden in de folder. Hieronder hebben we leukste en meest voordelige knallers voor je op een rijtje gezet.

Lay’s chips 2 stuks voor €2

Voor alle Lay’s 225 gram, Mama Mia’s en Pomtips betaal je voor 2 stuks slechts €2. Normaliter zou dit zo’n €3,- kosten. De actie geldt voor alle varianten 225 gram-verpakkingen, Pomtips en Mama Mia’s chips. Natuurlijk is combineren mogelijk.

Verse Milner 30+ kaas

Daar waar je normaal zo’n €1,50 betaalt voor 100 gram Milner 30+ kaas, betaal je tot zondag 6 juni maar €0,99! Dat komt neer op een korting van bijna 50%. Daar kun je zeker een extra plakje van nemen.

Coca-Cola 3+1 gratis

Met dit warme weer kunnen we allemaal wel een verkoelend drankje gebruiken. Gelukkig zijn alle varianten Coca-Cola 1.5 literflessen in de korting. Koop je vier 1,5 literflessen, dan krijg je de 4e gratis! Eenzelfde actie is er voor Lipton Ice Tea.

30% korting op Argentijnse en Australische wijnen

Maar liefst 30% korting op alle Norton of Camden Park wijnen, dát is wat wij een steengoede actie noemen. Deze actie geldt voor alle 0.75 liter flessen Norton en Camden Park wijn, bijvoorbeeld Camden Park Chardonnay of Norton Sauvignon Blanc.

Grolsch, Amstel en Warsteiner pils in de bonus

Deze week zijn kratten Grolsch, Amstel en/of Warsteiner pils in de bonus. Voor één krat betaal je slechts €8,99! Deze actie geldt voor alle varianten Grolsch, Amstel en Warsteiner pils, dus ook voor een krat Grolsch beugelflessen.

Een kind kan de was doen met 50% korting op Ariel pods

De was doen was nog nooit zo leuk! De komende week betaal je bij Albert Heijn maar de helft van de prijs voor alle varianten Ariel pods.

Hollandia Optima Deluxe e-bike

Je zou het niet verwachten, maar bij AH kun je zelfs terecht voor e-bikes! Vanaf deze week kun je op ah.nl de Hollandia Optima Deluxe e-bike bestellen. Deze luxe elektrische fiets heeft 7 versnellingen, is uitgerust met een middenmotor en wordt gratis bij je thuisbezorgd. Ook de prijs is aantrekkelijk: met zijn €999,- is de Optima Deluxe erg aantrekkelijk geprijsd, helemaal als je ‘m vergelijkt met andere e-bikes.

Ronde prijzen-festijn

Naast de bonus-knallers, heeft AH deze week ook een “ronde prijzen-festijn”. Van allerlei artikelen is de prijs naar beneden afgerond, met als gevolg voordelige kortingen! Onze favoriete acties? De kortingen op alle AH Liefde & Passiebroden (€2,-), Optimel (2 stuks voor €2,-), Coolbest (2 stuks voor €3,-), Johma salades (3 stuks voor €5,-) en Appelsientje (€1,-).

Groente en fruit in de korting

Het is het seizoen van heerlijk vers groente en fruit. Daarom is veel van het groente en fruit bij Albert Heijn extra voordelig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de AH Komkommer (2 stuks voor €0,99), AH Trostomaten (€0,79), AH Nectarines & Perziken (€1,99) of een heerlijke Verse galia, cantaloupe en watermeloen schaal (2 stuks voor €3,00). Al deze verse artikelen zijn heerlijk zomers en extra goedkoop.

Doen dus!

Vlees, vis en meer

Ook vlees- en visliefhebbers kunnen komende week bij AH extra goedkoop boodschappen doen. De folder staat namelijk bol van afgeprijsde vlees- en visartikelen. Zo betaal je voor 2 schalen chipolataworstjes of Amerikaanse runderhamburgers maar €3,99! Daarnaast is er 25% korting op alle AH lamsvlees en alle varianten AH Pangasiusfilet. Voor de echte visliefhebbers zijn er bovendien nog meer aantrekkelijke acties. Onder andere John West Tonijnstukken en Iglo gepaneerde vis zijn in de actie. Ten slotte is al het vegetarische en veganistische ‘vlees’ van De Vegetarische Slager met 25% afgeprijsd.

Lekker koffieleuten: Senseo koffiepads en Perla aanbiedingen

Koffie, menig Nederlander kan haast niet meer zonder. Of je nu liever Senseo of ‘gewoon’ snelfiltermaling koffie drinkt, bij Albert Heijn zit je komende week sowieso goed. Alle varianten Senseo koffiepads en Perla snelfiltermaling en koffiebonen zijn namelijk in de actie. Voor de Senseo koffiepads geldt “2e halve prijs”, voor de Perla maling en koffiebonen “2+1 gratis”.

Dat waren de beste en voordeligste aanbiedingen uit de actuele AH Bonus-folder van deze week.