Dit Zijn De Nieuwe AH Bonus Folder Aanbiedingen Week 25

De nieuwe folder van Albert Heijn ligt weer op deurmat. Wat zou er deze week (tot en met 21 juni) allemaal in de Bonus zijn? Dat nemen we hier samen met jou door. Een tip van de sluier: de folder staat weer vol steengoede acties! Helaas kunnen we niet alle aanbiedingen doornemen. Wil je alle acties en kortingen zien, dan kun je het beste de folder zelf bekijken.

Let op! Laatste week sparen

Ben je aan het sparen voor vershoudbakken? Dan is het opletten geblazen: dit is de laatste week dat je jouw spaarkaart vol kunt maken. Je hebt tot uiterlijk 21 juni. Heb je al een volle spaarkaart, dan kun je deze ook na deze datum ‘gewoon’ inleveren.

Prijsfavorieten: de goedkoopste topproducten

Albert Heijn staat niet bekend als de meest goedkope supermarkt. Desondanks vind je hier tal van scherp geprijsde topproducten, “Prijsfavorieten” genaamd. Dit zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs. Ze zijn te herkennen aan het blauwe duimpje. Ook in de folder van deze week zie je ze terug: een AH Bruin brood voor slechts €0,80, cherrytomaten voor €0,65 of een pak halfvolle melk van De Zaanse Hoeve voor €0,85.

Groente en fruit in de Bonus

Ook groente en fruit zijn bij Albert Heijn in de Bonus. Deze week: AH Kersen (€2,99), Nectarines (2 schalen voor €3,49), AH Junami appels (€1,69), komkommers, bladsla, veldsla en rucola (€1,27), AH Verse sappen of smoothies (€1,64) en nog veel meer. Kijk voor alle groente- en fruit kortingen in de folder of in de winkel.

Korting op warme dranken

Ondanks het warme weer is een kop koffie of thee nog steeds heerlijk. Deze week zijn bij Albert Heijn L’OR capsules en koffiebonen in de korting. Voor L’OR capsules geldt “2e halve prijs”, over alle L’OR koffiebonen heb je 25% korting. Drink je liever thee? Voor alle AH Thee — met uitzonder van basic — geldt tijdelijk “2+1 gratis”!

De Bonus-knallers van deze week

In elke AH-folder staan een aantal “Bonus-knallers”. Dit zijn nóg aantrekkelijkere aanbiedingen dan in de rest van de folder! Deze wijk zijn de Bonusknallers:

2 stuks Lay’s Superchips, Cheetos of Hamka’s voor €2,-
Alle Celavita aardappelen, krieltjes en friet 1+1 gratis
Een krat Heineken, Amstel of Brand pils voor €9,49
1+1 gratis op alle haarverzorgings- en stylingsproducten
Alle Ariel wasmiddelen: 1+1 gratis

Frisdrank, wijn en bier

Kun je wel een drankje gebruiken? Of je nu een glas wijn, bier of fris wilt, bij Albert Heijn ben je aan het juiste adres. Uiteenlopende frisdranken, wijnen en bier zijn namelijk in de bonus. Denk hierbij aan Lipton ijsthee (2+1 gratis), Royal Club en Rivella (€2,50 voor 2 literflessen), Ocean Spray en Orangina (2e halve prijs). Voor de wijnliefhebbers zijn alle Terra Viva, Federico Paternina, Undurraga en Aliwen wijnen afgeprijsd. Ten slotte is alle Heineken en Amstel pils in de aanbieding (25% korting), net zoals alle varianten Affligem, SOl en Amstel Radler (2e halve prijs).

Tijdelijk bij Albert Heijn: Tommy Hilfiger polo’s en Happy Socks

Voor kleding naar Albert Heijn, wie had dat gedacht? Tommy Hilfiger polo’s en Happy Socks maken tijdelijk onderdeel uit van het AH-assortiment. De Tommy Hilfiger polo’s (€44,95 per stuk) zijn verkrijgbaar in de maten S t/m XXL en in vier kleuren: grijs, wit, blauw en zwart. Happy Socks Zijn al vaker deel geweest van het AH-assortiment, maar deze keer zijn ze bovendien afgeprijsd van €7,99 naar slechts €3,99 (50% korting)! De sokken zijn verkrijgbaar in de maten 36-40 en 41-46 en natuurlijk in diverse prints. Let op: het aanbod kan per filiaal verschillen.

Leuk voor vaderdag: bierpakket, boek of cadeaukaart

Ook voor je vaderdagcadeau kun je bij Albert Heijn terecht. Geef je vader of partner bijvoorbeeld een Grolsch proeverij giftpack (€9,99), een Leffe giftpack met glas (€12,95), een BBQ-kookboek (€15) of en sport-, restaurant- of klus-cadeaubon. Of pak echt groot uit! Bijvoorbeeld met een afgeprijsde Philips espressomachine (€249 of met 1000 Air Miles €229), een JBL speaker (€64,99), een Airfryer (€159) of elektrische tandenborstel (€49,99).

Bekijk nu de nieuwe AH bonus folder van deze week.