Dit Zijn De Beste Aanbiedingen Uit De Nieuwe Makro Folder

Deze week vindt je in de Makro folder een groot aantal heerlijke aanbiedingen. Voor elke liefhebber wat. Houd je bijvoorbeeld van Noorse zalmfilet? Dan is de winstpakker bij Makro echt iets voor jou. Voor nog geen 10 euro heb je al een kilo Noorse zalmfilet. Lekker voor op de barbecue, maar ook heerlijk voor in de oven of gewoon lekker op de huid gebakken.

Lekker borrelen in het park

Met dit warme weer niet zo’n zin om te koken? Of wil je gewoon met dit mooie weer lekker buiten in het park of in de tuin eten? Gewoon lekker met stokbrood en een kaasje, een heerlijke beenham en een chorizo worst? Daarbij wat toastjes en een heerlijk koel biertje erbij? Wie geniet daar nou niet van? Al deze producten zijn deze twee weken in de aanbieding bij Makro.

Een heerlijk voorafje

Of wat dacht je van een heerlijk carpaccio voorafje? De Diviande Rundercarpaccio is deze week ook in de aanbieding. Twee halen is een betalen.

2e halve prijs op heerlijke wijnen bij Makro

Ook voor diegene die genieten van een heerlijke wijn, zit je goed bij Makro deze week. Er zijn een groot aantal wijnen, waarbij je de tweede fles voor de halve prijs mee naar huis kunt nemen. Of het nou gaat om een Italiaanse, Franse, Spaanse of Argentijnse wijn, Makro heeft het allemaal. Ook bijzonder zijn de wijnen uit Nieuw- Zeeland. En gelukkig voor de bierliefhebbers, zijn er deze twee weken ook veel speciale bieren in de aanbieding bij Makro.

Nog meer voordeel deze zomer

Zoals je al ziet zijn er de komende twee weken volop producten in de actie bij Makro. Eigenlijk zijn er teveel om op te noemen. Al deze mooie en heerlijke producten maken de zomer nog leuker. Om zelf van te genieten of lekker samen met familie of vrienden. Ben je geïnspireerd en wil je de producten gelijk kopen? Ga naar je lokale Makro of blader door de volledige Makro folder. Nou kortom genoeg te genieten deze twee weken bij Makro. Nog even volop geniet van deze zomer.