Veel aanbiedingen in de nieuwe Hoogvliet folder

In de nieuwe Hoogvliet folder van de supermarktketen staan een aantal aantrekkelijke aanbiedingen. Met het lekkere weer en de zomer om de hoek ligt de focus natuurlijk vooral op lekker zomers eten, drinken en BBQ-en! Al deze kortingen zijn geldig van dinsdag 29 april tot 5 mei.  

1 + 1 gratis bij wasmiddel, zeep en shampoo

Heb je wasmiddel nodig, dan is dit hét moment om in te slaan. Bij Hoogvliet is namelijk alle Ariel of Lenor wasmiddel “1 + 1 gratis”! Dit geldt voor zowel wasmiddel als wasverzachter. Ook op persoonlijke verzorgingsproducten geldt deze aanbieding. Denk hierbij aan Dove shampoo, Axe bodywash of Rexona deo. Alle combinaties zijn mogelijk. Overigens zijn in de folder vergelijkbare aanbiedingen te vinden voor Finish Quantum vaatwastabletten, Silan wasverzachter en handafwasmiddel.

Korting op bier en wijn

Op het terras een drankje doen zit er op dit moment niet in, maar thuis een biertje of wijntje drinken zeker wel. Bij Hoogvliet zijn kratten Heineken bier in de korting (€9,99 per krat) en geldt voor sixpacks Amstel, Bud, Grolsch, Hertog Jan, Jupiler of Kornuit “2 halen, 1 betalen”. Ben je wijnliefhebber? De Park Villa Rosé, Chardonnay en Merlot wijnen zijn in de aanbieding. Voor deze wijn geldt “6 halen, 3 betalen”! Daarnaast is de Chileense wijn Tunupa Reserva in de korting. Je betaalt voor een fles van deze heerlijke wijn €4.99. En als dat nog niet genoeg was: op alle mousserende wijnen geldt een korting van 25%.

Ook groente en fruit aanbiedingen

Naast korting op wasmiddel en dranken, is er ook korting op groenten en fruit. Zo betaal je voor twee kilo perssinaasappels slecht €1,99! Perfect om heerlijk glas sinaasappelsap mee te maken. Daarnaast zijn bananen (€0,99 per kilo), mango’s (€2,49), cherrytomaatjes (€1,99) en spinazie (€0,99) in de aanbieding.

BBQ-vlees

Het is lente, dus dat betekent: grillen maar! Bij Hoogvliet zijn er verschillende BBQ vleespakketten in de korting. Zo betaal je voor drie pakken pick&mix barbecuevlees maar €9, voor een schaal met acht hamburgers €4,99 en voor een kilo drumsticks €3,99. Het water loopt ons al in de mond, bij jou ook?

Altijd vers brood en gebak

Al het brood en gebak van Hoogvliet komt van de eigen bakkerij. Toch betaal je hier net zo veel (of weinig) voor als bij andere supermarkten. Neem bijvoorbeeld een Dubbel Donker brood van de Warme Bakker. Daar betaal je slechts €1,59 voor! Ook op gebied van gebak weten ze bij Hoogvliet van wanten. Vijf stuks voor €2 of een Mokka-, aardbei- of slagroomschnitt voor €3,99!

Zuivel in de korting bij Hoogvliet

Ten slotte is ook veel zuivel in de aanbieding bij Hoogvliet. Onder andere Melkan drinkyoghurt, Melkan plantaardige drinkzuivel en Campina yoghurt/kwark zijn erg scherp geprijsd. Heerlijk als ontbijt, toetje of tussendoortje.

Voor de lekkere trek: chips, snoep en chocolade aanbiedingen

Ben je aan het diëten? Dan moet je komende week niet naar Hoogvliet. 50% korting op Droste of Lindt chocolade, €0,79 voor een reep G’woon chocolade en twee zakken Chio chips voor €1,49, het is allesbehalve goed voor de lijn. En dan hebben we alle kortingen op Haribo, Maoam en Klene snoep nog niet genoemd. Maar lekker en voordelig is het wel!

In de actuele Hoogvliet folder kun je alle nieuwe aanbiedingen op je gemak even doorbladeren