5 Speelgoed Musthaves uit de nieuwe Big Bazar Folder

In de nieuwe Big Bazar folder staan weer veel nieuwe scherpe aanbiedingen. Deze week hebben we een selectie gemaakt van de beste speelgoed aanbiedingen. Nu we weer richting de herfst gaan en meer tijd binnen gaan besteden aan knutselen en spelletjes spelen is dit hét moment om nieuw speelgoed aan te schaffen voor de kinderen.

De nieuwste Big Bazar folder is geldig van 9 september tot en met 22 september. Big Bazar verkoopt geen artikelen online dus je zult voor deze acties echt even naar de winkel moeten. Bekijk de openingstijden en adressen van alle winkels op onze website.

Zoals gezegd hebben we deze week de beste speelgoed en acties voor kinderen uitgelicht. Laten we snel een kijkje nemen naar de top 5!

1. Eenhoorn of Dino Onesie

Wow! Met deze heerlijke zachte kinder onesie zit je kind er heerlijk warmpjes bij. De onesie heeft een stoere capuchon en is eenvoudig open en dicht te maken met de rits. Verkrijgbaar in 2 verschillende varianten, als eenhoorn of dino. Hij is in 2 maten verkrijgbaar, namelijk 120 of 140 cm. De onesie kost nu €10,-.

2. Glow in the dark racebaan

Gave Magic Road racebaan inclusief groene racewagen. Met deze Glow in The Dark racebaan wordt je kind echt superblij. Vooral he lichtgevende aspect zal de ogen doen rollen. Je maakt met de buigbare onderdelen je eigen leuke racebaan. De wagen heeft wel 3 AAA batterijen nodig die niet worden meegeleverd (zijn ook in de aanbieding deze week bij Big Bazar). De hele set bevat 48 stuks en LED licht en is verkrijgbaar voor slechts €5,99.

3. Jan van Haasteren puzzel 1000 stukjes

Met deze Jan van Haasteren puzzel, die bestaat uit 1000 stukjes ben je voorlopig wel even zoet. Er zijn diverse soorten beschikbaar, zoek dus gewoon even de leukste uit in de winkel. Het leuke van Jan van Haasteren puzzels is dat je tijdens het puzzelen steeds meer kleine details ontdekt. Gegarandeerd uren speelplezier en nu 25% goedkoper bij Big Bazar.

4. Tri Scooter Kinderstep

Vanaf een jonge leeftijd kunnen kinderen al met een step overweg. Zeker met deze step want die heeft 3 wielen en is dus stabieler. Ook heeft de step een verstelbaar stuur. De Tri Scooter kinderstep is bij Big Bazar verkrijgbaar in het rood. Of er ook andere kleuren beschikbaar zijn is onbekend. De step is van aluminium met kunststof en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Tijdelijk bij Big Bazar beschikbaar voor €19,99.

5. Frozen of Cars Kunstkoffer

Met deze Frozen of Cars tekenkoffer kunnen de kinderen de leukste kunstwerkjes maken. Ga voor de Frozen of Cars variant. Nu met €2,- korting voor maar €7,99. De koffer bevat vele Disney kunstartikelen voor uren speel en tekenplezier. De koffer is van metaal.

Dat waren de 5 beste speelgoed aanbiedingen van Big Bazar van deze week. Volgende week zijn er weer nieuwe aanbiedingen beschikbaar. Volg onze blog om altijd de laatste en beste aanbiedingen te ontvangen.