Over ons

Benieuwd naar ons verhaal? Lees hier hoe het allemaal is begonnen.

De beste dingen beginnen met een goed idee

Reclamefolders doorbladeren

Het is best gezellig om lekker thuis vanaf de bank reclamefolders door te bladeren en op zoek te gaan naar de beste koopjes en aanbiedingen. Jouw favoriete winkels verwennen hun klanten immers elke week met interessante kortingen en niet te missen deals. Een slimme consument kan zo flink wat geld besparen.

Stapels papier

Het probleem

Maar heb je er al eens over nagedacht hoeveel stapels papier er zo elke week in je brievenbus belanden? En dat terwijl we tegenwoordig allemaal proberen ons steentje bij te dragen om de planeet te beschermen.

Eenvoudige oplossing

De oplossing

Wij bedachten een eenvoudige oplossing. We creëerden een website waarop we de reclamefolders van bekende en minder bekende winkels en webwinkels in Nederland verzamelden. Via die website of via de app kunnen bezoekers op elk moment van de dag de folders van hun favoriete winkels lezen.

Geen papierverspilling meer

Beter voor het milieu

Er hoeft dus geen papier meer verspild te worden en dat is beter voor het milieu. Bovendien is het ook best wel makkelijk, want zo heb je alles op één plek. Je kunt dus rustig een NEE/NEE sticker op je brievenbus plakken, want je bent nu altijd op de hoogte van aanbiedingen en je kunt waar je ook bent heel eenvoudig de nieuwste folders bekijken.

jong, dynamisch team

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong, dynamisch team dat een goed idee omzette in een snel groeiend bedrijf. In 2016 begon aanbiedingenfolders.nl als een eenvoudig overzicht, maar al snel groeiden we tot één van de grootste aanbiedingenwebsites in Nederland. Ondertussen staan er meer dan 10.000 folders online en wordt de website elke maand door meer dan 1 miljoen mensen bezocht.

We voegen niet enkel de nieuwste folders toe, we willen dat het bezoeken van aanbiedingenfolder.nl een uiterst aangename ervaring is. Ons team is steeds op zoek naar nieuwe manieren om de gebruiksvriendelijkheid van de website te verbeteren.

Dit is nog maar het begin

Onze missie

Onze missie is eenvoudig maar belangrijk: de nodeloze papierverspilling van reclamefolders beperken en tegelijkertijd ervoor zorgen dat jij op een aangename manier jouw favoriete producten kan kopen terwijl je veel geld bespaart.

Dat idee motiveert ons elke dag. En we zijn nog maar aan het begin van ons verhaal. We zijn ambitieus en maken van aanbiedingenfolders.nl de beste aanbiedingenwebsite in Nederland. En we zijn dol op wat we doen.

Voor ons is er niets leukers dan de wereld mooier maken en het leven van onze bezoekers makkelijker maken!

“The only way to do great work, is to love what you do.”