Zoete pompoenspread op knapperig brood

Zoete pompoenspread op knapperig brood

Bereidingstijd: 10 minuten

Een heerlijke herfstklassieker voor als de dagen korter worden, met de smaak van versgebakken pompoentaart. Warm jezelf op met deze smeuïge pompoentoast. Heerlijk op een knapperig broodje.

Ingrediënten

Bereiding

  1. Toast of bak het brood tot het licht goudbruin is en bewaar apart.
  2. Voeg de ricotta, pompoen, siroop en kruiden toe aan de keukenmachine of blender. Mix tot alle ingrediënten goed zijn gemixt en de consistentie luchtig is.
  3. Verdeel het pompoenmengsel over de geroosterde broodjes.
  4. Hak de pecannoten en strooi ze over de toast.
  5. Besprenkel de toast eventueel met extra ahornsiroop. Smullen maar!

Actuele aanbiedingen

Nieuwe recepten

Schil en snijd de aardappelen en wortelen in ongeveer 1,5 cm grote blokjes. Snijd de ui in k...

Snijd de aubergine in dikke plakken van ongeveer een ½ cm en leg ze op een tray. Best...

Verwarm in een grote koekenpan op middelhoog vuur de olijfolie en voeg de knoflook, verse in...

Verwarm de oven voor op 180ºC en bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg de sneetjes b...

Snijd de kipfilets in reepjes. Voor de marinade, breek het ei in een mengkom die groot geno...