Caprese pastasalade

Caprese pastasalade

Bereidingstijd: 20 minuten

Een simpele pastasalade, vol verse en krachtige smaken. Perfect voor een zomerse dag, of als een fris bijgerecht!

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en doe in een grote kom.
  2. Meng de pasta met de balsamico vinaigrette en breng op smaak met zout en peper.
  3. Snijd de basilicum in dunne reepjes en halveer de cherrytomaten. Voeg aan de pasta toe en meng voorzichtig.
  4. Voeg vervolgens de bocconcini en parmezaanse kaas toe aan de pasta en meng alle ingrediënten door elkaar.
  5. Zet de pastasalade ongeveer 30 minuten in de koelkast om af te koelen. Serveren en smullen maar!

Je kunt deze heerlijke salade tot wel 5 dagen bewaren in de koelkast in een luchtdichte verpakking.

Actuele aanbiedingen

Nieuwe recepten

Schil en snijd de aardappelen en wortelen in ongeveer 1,5 cm grote blokjes. Snijd de ui in k...

Snijd de aubergine in dikke plakken van ongeveer een ½ cm en leg ze op een tray. Best...

Verwarm in een grote koekenpan op middelhoog vuur de olijfolie en voeg de knoflook, verse in...

Verwarm de oven voor op 180ºC en bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg de sneetjes b...

Snijd de kipfilets in reepjes. Voor de marinade, breek het ei in een mengkom die groot geno...