De 10 voordeeligste steden voor een cappuccino

StadPrijs in EUR
Milaan1,55
Buenos Aires1,78
Rome1,86
Kaapstad1,93
Johannesburg2,00
Istanboel2,03
Rio de Janeiro2,12
Sao Paulo2,12
Caïro2,17
Madrid2,48
Lissabon2,48
Praag2,49

De 10 voordeligste steden voor een cappuccino ter wereld

Bij 1Folders.nl zijn we er trots op de beste aanbiedingen en interessante feiten te delen met onze klanten. Vandaag brengen we u een opmerkelijk overzicht: de 10 goedkoopste steden wereldwijd voor een cappuccino, gebaseerd op gegevens van de Deutsche Bank. Deze informatie is niet alleen interessant voor de koffieliefhebbers onder ons, maar biedt ook een uniek inzicht in de wereldwijde prijsverschillen.

Cappuccino voor minder dan €2

Het zal u misschien verbazen dat sommige van de meest iconische steden ter wereld de lijst aanvoeren voor de meest budgetvriendelijke cappuccino's. In Milaan, de geboorteplaats van de cappuccino, betaalt u slechts €1,55. Dicht gevolgd door Buenos Aires, waar deze populaire koffiedrank voor slechts €1,78 over de toonbank gaat.

Europa en Zuid-Amerika leiden de weg

De Europese steden Rome en Lissabon bieden ook verrassend betaalbare prijzen met respectievelijk €1,86 en €2,48. Dit toont aan dat hoge kwaliteit niet altijd gepaard gaat met een hoge prijs. In Zuid-Amerika vinden we Rio de Janeiro en Sao Paulo, beide in Brazilië, waar een cappuccino voor respectievelijk €2,12 te verkrijgen is.

Afrika en het Midden-Oosten

Niet te vergeten zijn de steden Kaapstad en Johannesburg in Zuid-Afrika, waar de prijzen respectievelijk €1,93 en €2,00 bedragen. In Caïro, Egypte, een stad bekend om zijn rijke cultuur en geschiedenis, kost een cappuccino slechts €2,17.

Aantrekkelijke prijzen in historische steden

Tot slot, steden met een rijke historische achtergrond zoals Istanboel en Praag bieden cappuccino's voor respectievelijk €2,03 en €2,49, wat deze bestemmingen nog aantrekkelijker maakt voor toeristen en locals.

Bij 1Folders.nl streven we ernaar u te voorzien van de nieuwste informatie en de beste deals, of het nu gaat om uw dagelijkse boodschappen of om interessante weetjes zoals deze. Bezoek onze website voor meer fascinerende artikelen en de beste aanbiedingen van verschillende supermarkten en winkels.